Draai om je oren
Jazz en meer - Weblog

 


Jazzradio
Jazz Rules #136


'Boggamasta' is het nieuwe album van Flat Earth Society samen met gitarist David Bovée. Het verschijnt eind deze maand bij Igloo Records. In deze aflevering draait Dirk Roels in primeur drie nummers van de nieuwe plaat.

Een dezer dagen verschijnt het gelijknamige album van Kris Defoort's Diving Poet Society bij De Werf Records. De pianist breidde voor deze gelegenheid zijn trio uit met saxofonist Guillaume Orti en de jonge, talentvolle Hongaarse zangeres Veronika Harcsa.

Er is ook een nieuw album van Linus + Okland/Van Heertum/Zach. Dat is de band van onder anderen gitarist Ruben Machtelinckx en rietblazer Thomas Jillings. 'Mono No Aware' is uitgebracht op het label Aspen Edities.

Tenslotte is er ook nog nieuw werk van de Tunesische ud-speler Anouar Brahem, samen met bassist Dave Holland, pianist Django Bates en drummer Jack DeJohnette. En livemuziek vanaf Jazz In 't Park in Gent met het concert van Orchestra Exotica, het septet van Bruno Vansina. Zij brengen exotica muziek van voornamelijk Martin Denny en Les Baxter.

Klik hier om Jazz Rules #136 te beluisteren.

Labels: ,

(Maarten van de Ven, 29.10.17) - - [naar boven]


Lees verder in het archief...


Menupagina's:

Redactieadres:

Hoekstraat 1 B17
3910 Neerpelt
België
(0032) 11747180
(0032) 498788554

Nieuws, tips, suggesties, adverteren, meewerken?
Mail de redactie.