Draai om je oren
Jazz en meer - Weblog

 


Jazzradio
Jazz Rules #94


Deze aflevering van Jazz Rules wordt uitgezonden vanaf het vierdaagse festival Jazz in 't Park in Gent. Dirk Roels ontvangt verschillende 'jazzgasten' op het podium en er is ook livemuziek van het trio Steiger en van het duo Filip Verneert & EO Simon.

Peter De Backer is een van de twee auteurs van het huldeboek 'Toots 90', dat vier jaar geleden uitkwam. De Backer komt vertellen over Toots Thielemans, over zijn boek en over hoe enkele internationale grote sterren naar Toots opkeken.

Contrabassist Manolo Cabras heeft een nieuw album met zijn kwartet en stelt dat voor op Jazz in 't Park. Cabras komt uitleg geven bij Jazz Rules over het album 'Melys In Diotta'.

Artistiek leider Mik Torfs van JazzLab Series komt het nieuwe seizoen voorstellen en saxofonist Mattias De Craene, van onder andere Nordmann, doet zijn plannen uit de doeken. Hij start met liefst vier nieuwe projecten.

En in #25Miles behandelt Frederik Goossens 'On The Corner', het laatste studioalbum van Miles Davis uit de jaren zeventig.

Klik hier om Jazz Rules #94 te beluisteren.

Op donderdag 1 september bezocht Cees van de Ven het festival Jazz in 't Park.
Klik hier voor zijn fotoverslag.


Labels: ,

(Maarten van de Ven, 9.9.16) - - [naar boven]


Lees verder in het archief...


Menupagina's:

Redactieadres:

Hoekstraat 1 B17
3910 Neerpelt
Belgiƫ
(0032) 11747180
(0032) 498788554

Nieuws, tips, suggesties, adverteren, meewerken?
Mail de redactie.