Draai om je oren
Jazz en meer - Weblog

 
Nieuws
Muzikale dates in CLUB 100


Op woensdag 25 september ging een spannende nieuwe concertserie van start onder de naam CLUB 100. Elke laatste woensdag van de maand stelt gitariste/componiste Corrie van Binsbergen muzikale dates samen op het podium van Zaal 100, Amsterdam. Het wordt een ontmoetingspunt voor jong talent met gevestigde namen uit de wereld van de impro, rock, jazz, pop, world en hedendaags.

Van Binsbergen formeerde een muzikale denktank met vijf jonge musici. Deze club van vijf speelt in verschillende samenstellingen met Corrie én speciale gastmusici Bobby Petrov (drummer van Tin Men And The Telephone), Niels Broos (toetsenist van The Kyteman Orchestra) en Marcel Veenendaal (zanger van DI-RECT). De hoogtepunten van deze serie leiden naar het jaarlijkse BrokkenFestival op zondag 29 december in het Bimhuis.

Door een muzikale denktank met een melting pot aan stijlen samen te stellen, kiest Van Binsbergen voor nieuwe input. Het doel is het mixen van jong talent met gevestigde namen uit alle diverse muziekhoeken: een spannend ontmoetingspunt voor zowel publiek als musici. De denktank bestaat uit: multi-instrumentalist/componist Marnix Dorrestein, jazzhoornist Morris Kliphuis, bassist Lucas Dolls, harpiste Miriam Overlach en bassiste/toetseniste Jasja Offermans.

Klik hier voor meer informatie over CLUB 100.

Labels:

(Maarten van de Ven, 4.10.13) - - [naar boven]


Lees verder in het archief...


Menupagina's:

Redactieadres:

Hoekstraat 1 B17
3910 Neerpelt
België
(0032) 11747180
(0032) 498788554

Nieuws, tips, suggesties, adverteren, meewerken?
Mail de redactie.