Draai om je oren
Jazz en meer - Weblog

 
Festival
Jazz Middelheim 2012 Part 1


"De weergoden waren deze editie van het zeer sympathieke Jazz Middelheim-festival zeer welgezind. Het prachtige en iets te warme weer bracht de talrijke bezoekers er toe zich op kleedjes en stoeltjes rondom de grote festivaltent te vestigen, om dan vanuit de verte de diverse optredens te bekijken en te beluisteren. Vooral op de vrijdag en zaterdag – de dagen dat de publiekstrekkers hun opwachting maakten (Toots Thielemans en Paolo Conte) – was elke grasspriet van het toch al ruime festivalterrein bezet en moesten bezoekers aan de cateraars en toiletten hun weg zigzaggend vinden langs en soms zelfs over de festivalgangers heen."

Jacques Los bezocht de eerste dag van Jazz Middelheim. Hij doet verslag van de concerten van het Kris Defoort Trio, The Night Of The Jazz Guitars featuring Larry Coryell & Philip Catherine en John Zorn / Bill Laswell / Milford Graves.

Klik hier om zijn festivalverslag te lezen.

Cees van de Ven maakte een fotoverslag van deze eerste dag van Jazz Middelheim, donderdag 16 augustus. Klik hier om zijn foto's te bekijken.

Nabeluisteren?
Alle concerten van Jazz Middelheim werden door de Vlaamse radiozender Klara uitgezonden.
Klik hier om de bovengenoemde concerten te beluisteren.

Labels:

(Maarten van de Ven, 27.8.12) - - [naar boven]


Lees verder in het archief...


Menupagina's:

Redactieadres:

Hoekstraat 1 B17
3910 Neerpelt
België
(0032) 11747180
(0032) 498788554

Nieuws, tips, suggesties, adverteren, meewerken?
Mail de redactie.