Draai om je oren
Jazz en meer - Weblog

 
Festival
Soundsofmusic 2011


"Als Dubuis zijn altsax omgordt en 'En Descendant De La Montagne' inzet, zie je een blondje aan het tafeltje pal voor de band bevriezen. Er trekt een frons over haar gezichtje die dieper en dieper wordt, ze denkt na, bedenkt net op tijd dat ze nog een andere afspraak heeft, trekt haar jackje aan en beent weg. Als het eerste nummer is afgelopen zijn de twee voorste tafeltjes volledig ontruimd, een half biertje kijkt verdwaasd om zich heen. Inmiddels zitten wij in de cat's corner al volop opgewonden aanmoedigingen te roepen."

Eddy Determeyer bezocht het Groningse festival Soundsofmusic met op het programma 'een fascinerend panorama aan actuele muziek'. Hij zag er onder andere optredens van Marc Ribot (solo en met trio) en het Lucien Dubuis Trio.

Klik hier om zijn festivalverslag te lezen.

Klik hier voor een fotoverslag van het concert van het Marc Ribot Trio door Maarten Jan Rieder. En hier vind je fotoverslagen van SoundsOfMusic-concerten door Willem Schwertmann: Marc Ribot Trio, Marc Ribot & Lucien Dubuis Trio en Electric Barbarian.

Labels:

(Maarten van de Ven, 13.11.11) - - [naar boven]


Lees verder in het archief...


Menupagina's:

Redactieadres:

Hoekstraat 1 B17
3910 Neerpelt
Belgiƫ
(0032) 11747180
(0032) 498788554

Nieuws, tips, suggesties, adverteren, meewerken?
Mail de redactie.