Draai om je oren
Jazz en meer - Weblog

 
Vooruitblik
Masterclass en concert Jesse van Ruller bij 'Jazz at the Crow'


Op uitnodiging van Stichting Live Jazz Promotions en met ondersteuning van de Gemeente Eindhoven zal gitarist/componist Jesse van Ruller op zondag 27 november van 14.00 tot 15.30 uur een masterclass verzorgen in café Kraaij & Balder aan de Strijpsestraat 79 te Eindhoven.

Van Ruller speelt een stuk van zijn laatste cd 'Chambertones' als introductie en geeft de deelnemers inzage in de score van het stuk. Vervolgens zal hij in een soort openbare repetitie dit stuk verder uitwerken en oefenen. Hij geeft uitleg over wat hij doet en maakt zodoende de toehoorders deelgenoot van zijn aanpak om tot een gewenst resultaat te komen. Ook zal hij specifieke vragen over gitaar, spel en aanpak beantwoorden, maar ook vragen aan de overige bandleden over hun spel en inbreng zijn welkom.

Voor de wat gevorderde gitaristen is dit natuurlijk een niet te missen gelegenheid om dit proces zo dicht op de huid van deze creatieve musicus te volgen!

Aansluitend zal door het Jesse van Ruller Trio, dat naast de gitarist bestaat uit bassist Clemens van der Feen en drummer Joost van Schaik, een concert worden gegeven, dat begint om 16.00 uur.

Na afloop is er vrijblijvend gelegenheid voor een jamsessie door de aanwezige muzikanten.

Geïnteresseerden voor masterclass en concert kunnen zich inschrijven door een bedrag van € 15,- over te maken op rekeningnummer 150171919 van Stichting Live Jazz Promotions, onder vermelding van naam en 'Masterclass Jesse van Ruller'. Voor bezoekers van het concert geldt een entreeprijs van € 7,50.

Labels:

(Maarten van de Ven, 18.10.11) - - [naar boven]


Lees verder in het archief...


Menupagina's:

Redactieadres:

Hoekstraat 1 B17
3910 Neerpelt
België
(0032) 11747180
(0032) 498788554

Nieuws, tips, suggesties, adverteren, meewerken?
Mail de redactie.