Draai om je oren
Jazz en meer - Weblog

 
Festival
Jazz in 't Park 2011 Part 1


"Het legendarische festival Jazz in 't Park, terug te vinden op de prachtlocatie het Zuidpark te Gent, is alweer achter de rug. Het was dit jaar een ingekorte editie: er stonden op zaterdag en zondag telkens vier groepen op het programma en dit over twee weekends verspreid. De programmatie bestond uit een kwalitatieve mix van groepen met verschillende stijlen, zodat er voor elk wat wils was. Grote klinkende namen waren er dan wel niet te vinden, maar met het beperkte budget waarmee de organisatie het moest doen, was er toch voldoende afwisseling binnen de groepen. Met veel ruimte voor de nieuwe jazzgeneratie, die kon rekenen op veel appreciatie bij het publiek."

Gerda Boel bezocht de eerste twee dagen van het festival Jazz in 't Park in Gent. Zij doet verslag van de concerten van Sander De Winne Group, Ragini Trio feat. Nathan Daems, Quentin Dujardin Quartet (zaterdag 27 augustus) en Moonwolf, aNoo, 1000 en Nathalie Loriers New Trio (zondag 28 augustus).

Klik hier om haar festivalverslag te lezen.

Bruno Bollaert maakte een fotoverslag van het eerste weekend van Jazz in 't Park, zaterdag 12 augustus. Klik hier om zijn foto's te bekijken.

Labels:

(Maarten van de Ven, 14.9.11) - - [naar boven]


Lees verder in het archief...


Menupagina's:

Redactieadres:

Hoekstraat 1 B17
3910 Neerpelt
Belgiƫ
(0032) 11747180
(0032) 498788554

Nieuws, tips, suggesties, adverteren, meewerken?
Mail de redactie.