Draai om je oren
Jazz en meer - Weblog

 
Nieuws
Martijn Vink stopt als drummer bij The Ploctones


Na zes intensieve en zeer succesvolle jaren met The Ploctones gaat drummer Martijn Vink de groep verlaten. Hij gaat zich richten op meerdere andere projecten, waaronder ook diverse mogelijkheden in het buitenland, om zich zo muzikaal nog breder te ontwikkelen. Door de volle agenda van The Ploctones was er tot dit moment weinig ruimte voor deze projecten.

Vink heeft aan de wieg van de groep gestaan en neemt met pijn in het hart afscheid. Samen met de andere bandleden (saxofonist Efraïm Trujillo, gitarist Anton Goudsmit en bassist Jeroen Vierdag) is hij ontzettend trots op de plaats waar The Ploctones nu staan. Alleen al in de afgelopen vier jaar speelde hij met The Ploctones 124 concerten in Nederland en 19 in het buitenland. Vier keer trad hij met het kwartet op voor de nationale tv.

The Ploctones brachten samen met Martijn Vink twee cd's uit, waarvan er inmiddels 8500 zijn verkocht. De drummer is nog wel te horen op de nieuwe, derde cd van The Ploctones, die vanaf 29 april te koop is. Zijn opvolger zal op zaterdag 14 mei gepresenteerd worden tijdens de officiële cd-release party in de Melkweg, Amsterdam.

(Jacques Los, 4.4.11) - - [naar boven]


Lees verder in het archief...


Menupagina's:

Redactieadres:

Hoekstraat 1 B17
3910 Neerpelt
België
(0032) 11747180
(0032) 498788554

Nieuws, tips, suggesties, adverteren, meewerken?
Mail de redactie.