Draai om je oren
Jazz en meer - Weblog

 
Vooruitblik
Heerlen Jazzt...


In en rond het centrum van Heerlen vindt gedurende november de derde editie van het breed geprogrammeerde muziekfestival 'Heerlen Jazzt...' plaats.

Verspreid over vijf theaters en cultuurhuizen van Heerlen vinden deze maand meer dan dertig jazzconcerten van allerlei soort plaats, door met name Nederlandse maar ook internationale topmusici. Op het programma staan onder meer Yuri Honing, Marzio Scholten, Izaline Calister en Eric Vloeimans. Er is een randprogramma met een kroegentocht, de Heerlen Jazz Award wordt uitgereikt, en er is een Big Band Dag.

Het festival wordt georganiseerd door de Stichting Heerlen Jazz in samenwerking met theaters, cultuurhuizen en horeca. Deze samenwerking maakt een festival van deze omvang mogelijk. Het festival wordt onder andere ondersteunt door Provincie Limburg en Gemeente Heerlen.

Heerlen Jazzt.. wordt op zondag 7 november in Schunck* geopend met een concert van Michiel Borstlap. Op zondag 28 november wordt het festival afgesloten met een presentatie van de Eujazz stage in Cultuurhuis Het Patronaat.

Klik hier voor het gehele programma.

(Maarten van de Ven, 2.11.10) - - [naar boven]


Lees verder in het archief...


Menupagina's:

Redactieadres:

Hoekstraat 1 B17
3910 Neerpelt
Belgiƫ
(0032) 11747180
(0032) 498788554

Nieuws, tips, suggesties, adverteren, meewerken?
Mail de redactie.