Draai om je oren
Jazz en meer - Weblog

 
Festivalverslag
North Sea Jazz impressies: vrijdag 9 juli 2010 part 1


"Het bezoeken van het North Sea Jazz Festival dient wat mij betreft meerdere doelen. In de eerste plaats natuurlijk om grote, internationale artiesten aan het werk te kunnen zien. Maar zeker ook om nieuwe of relatief onbekende artiesten bij een groot publiek onder de aandacht te brengen. Geweldig is het in ieder geval om jezelf rond te wentelen in zo een groot aanbod van muzikaal entertainment. Iets wat vele liefhebbers ondanks de zinderende hitte vanuit alle hoeken van de wereld op de been bracht."

Vrijdag 9 juli bezocht onze correspondent Donata van de Ven de openingsavond van het North Sea Jazz Festival. Ze doet verslag van de concerten van de Pat Metheny Group, Marcus Miller 'TUTU Revisited' en last but not least de Julian Lage Group.

Klik hier om haar festivalverslag te lezen.

Namens Draai om je oren was fotograaf Siebe van Ineveld aanwezig op de eerste dag van het North Sea Jazz Festival 2010. Klik hier voor zijn foto's van de Pat Metheny Group en hier voor zijn foto's van de Julian Lage Group tijdens hun respectievelijke concerten op het North Sea Jazz Festival, vrijdag 9 juli 2010.

(Maarten van de Ven, 20.7.10) - - [naar boven]


Lees verder in het archief...Schrijf je in voor onze gratis Nieuwsbrief! Klik op de button hieronder om je aan te melden:


Menupagina's:


Zoek in deze website:

Google

web deze website


Redactieadres:

Hoekstraat 1 B17
3910 Neerpelt
Belgiƫ
(0032) 11747180
(0032) 498788554

Nieuws, tips, suggesties, adverteren, meewerken?
Mail de redactie.

(advertenties)