Draai om je oren
Jazz en meer - Weblog

 
Lezersactie
Met korting naar 'Over de bergen'


"Met muzikanten overal op en onder, en Josse De Pauw die zich daartussen beweegt. Voor wie een beetje meewil, wordt het vanalles: een woest en onherbergzaam landschap, een berg die moet beklommen worden, een leven dat niet over rozen gaat. Over de bergen is zo'n voorstelling waar alles aan klopt. Zelfs al ging u nooit eerder naar muziektheater kijken, laat dit dan uw eerste keer zijn."

Dat schreef de Belgische krant De Morgen naar aanleiding van de succesvolle première van 'Over de bergen', de nieuwe opera van Corrie van Binsbergen en Josse De Pauw, in Brugge op 20 mei jongstleden. Komend weekend doet deze wervelende productie Nederland aan tijdens de Operadagen Rotterdam.

Lezers van Draai om je oren kunnen daar met korting bij zijn, voor slechts 10 in plaats van 20 euro! Het enige wat u daarvoor moet doen, is een mail sturen naar sarah@corrievanbinsbergen.com met daarin het aantal kaarten, uw contactgegevens en de datum van uw voorkeur.

Daarnaast geven wij 2 x 2 vrijkaarten weg. Stuur een mailtje naar redactie@draaiomjeoren.com met daarin de titel van de legendarische jazzopera die Paul Haines, Carla Bley en Michael Mantler in de jaren 1968-1971 maakten en die werd uitgevoerd door het Jazz Composer's Orchestra. De vrijkaarten gaan naar de eerste twee goede inzenders. (Tip: het juiste antwoord is op deze site te vinden!)

Klik hier voor een uitgebreid fotoverslag van de première van 'Over de bergen' door Cees van de Ven.

Klik hier voor meer informatie over deze opera.

'Over de bergen' in de Rotterdamse Schouwburg: zaterdag 5 juni om 20.15 uur en zondag 6 juni om 16.30 uur.

(Maarten van de Ven, 2.6.10) - - [naar boven]


Lees verder in het archief...


Menupagina's:

Redactieadres:

Hoekstraat 1 B17
3910 Neerpelt
België
(0032) 11747180
(0032) 498788554

Nieuws, tips, suggesties, adverteren, meewerken?
Mail de redactie.