Draai om je oren
Jazz en meer - Weblog

 
Nieuws
Motives Festival Genk 2009


Het Motives Festival Genk wil zich tijdens de zesde editie opnieuw tonen als het eigenzinnige buitenbeentje onder de jazzfestivals in de (Eu)regio. Met grote namen, maar ook met nieuwe creaties en bijzonder talent. De ambities van het festival zijn: jazz en zijn ontwikkelingen tonen, interessante facetten belichten, creativiteit en interactie onder de muzikanten stimuleren, maar vooral het publiek een onvergetelijke avond bezorgen door hen deel te laten worden van een groter jazzverhaal.

Op twee podia staan op 13, 14 en 15 november naast bekende headliners ook bijzondere, speciale creaties en interessante nieuwe namen. Het hoofdpodium heeft een internationaal karakter en richt zijn pijlen dit jaar op Frankrijk in het kader van 'jazzpass.be.fr', een uitwisselingsproject tussen België en Frankrijk. De Eujazzstage daarentegen toont de interessante scene van onze eigen vruchtbare jazzbodem: de Euregio Maas-Rijn.

Een greep uit de geprogrammeerde groepen: Steve Coleman & Five Elements, Bart Defoort & Emanuele Cisi Quintet, Mâäk's Spirit, Jeff Neve, Carla Bley & The Lost Chords en Paolo Fresu Devil Quartet.

Klik hier voor meer informatie.

(Jacques Los, 28.10.09) - - [naar boven]


Lees verder in het archief...


Menupagina's:

Redactieadres:

Hoekstraat 1 B17
3910 Neerpelt
België
(0032) 11747180
(0032) 498788554

Nieuws, tips, suggesties, adverteren, meewerken?
Mail de redactie.