Draai om je oren
Jazz en meer - Weblog

 


Jazz in 't Park 2009

De 16e editie van Jazz in 't Park vindt plaats in het Gentse Zuidpark van 28 tot en met 30 augustus en van 4 tot en met 6 september. Opnieuw staan er 18 groepen op de affiche, telkens van vrijdag tot en met zondag, met één middagconcert en twee avondconcerten. De concerten zijn gratis en na de avondconcerten is er 'Jazz On Film'.

Hoofdzakelijk zijn er vermaarde Belgische formaties geprogrammeerd, waaronder het Amina Figarova Sextet (een Europese topgroep met enkele Vlaamse musici), vijf groepen uit de JazzLab Series (zoals het Marcello Moncada Space Quartet, Bender Banjax en het Carlo Nardozza Quintet), het Mahieux Vantomme Quartet, het Steven Delannoye Quartet en vanuit de Gentse scene het Brick Quartet en Misstriohso, het nieuwste project van trompettiste Marie-Anne-Standaert.

Daarnaast leidt trompettist Bert Joris het Brussels Youth Orchestra, een orkest waarin jonge musici ervaring kunnen opdoen, en voert het intrigerende ensemble Octurn '7 Eyes' uit, gebaseerd op composities van Bo Van der Werff en Jozef Dumoulin.

Voor meer en uitgebreide informatie klik
hier.

(Jacques Los, 16.8.09) - - [naar boven]


Lees verder in het archief...


Menupagina's:

Redactieadres:

Hoekstraat 1 B17
3910 Neerpelt
België
(0032) 11747180
(0032) 498788554

Nieuws, tips, suggesties, adverteren, meewerken?
Mail de redactie.