Draai om je oren
Jazz en meer - Weblog

 
Jazz in Eindhoven

Naast het Brabantse Tilburg en Den Bosch (Jazz in Duketown) worden ook in Eindhoven belangrijke jazzconcerten geprogrammeerd. Een bekend jazzpodium is Jazzpower in café Wilhelmina, waarin op de maandagavonden in het seizoen 2009/2010 concerten zijn te horen van Aka Moon, ICP Orchestra, De Nazaten & James Carter, Paul van Kemenade en Bik Bent Braam.

Ook het gezellige en intieme Jazz at the Crow in café Kraaij & Balder biedt op de eerste donderdag van de maand weer een achttal boeiende concerten in het komende seizoen, met onder meer Harmen Fraanje, Bart Lust, Margriet Sjoerdsma en Saskia Laroo.

Muziekcentrum Frits Philips heeft het komend seizoen vooral grote namen staan, waaronder Diana Reeves, Pat Metheny, Brad Mehldau, Marcus Miller en Gare du Nord. Een bijzonder concert vindt plaats op donderdag 27 augustus: een optreden van de wereldvermaarde zangeres Dee Dee Bridgewater. Voor dit concert geeft het Muziekcentrum 3 x 2 vrijkaarten weg.

Stuur voor 23 juli een mailtje naar ceesvandeven@telenet.be met het antwoord op de volgende vraag: welke Nederlandse pianist begeleidde Dee Dee Bridgewater in de periode 1990-91? De vrijkaarten gaan naar de eerste drie goede inzenders.

(Jacques Los, 20.7.09) - - [naar boven]


Lees verder in het archief...


Menupagina's:

Redactieadres:

Hoekstraat 1 B17
3910 Neerpelt
België
(0032) 11747180
(0032) 498788554

Nieuws, tips, suggesties, adverteren, meewerken?
Mail de redactie.