Draai om je oren
Jazz en meer - Weblog

 


Arrow Jazz FM maakt doorstart

In maart 2009 verloren Arrow Classic Rock en Arrow Jazz FM hun FM-frequenties. Maar beide zenders maken een doorstart op de kabel én internet. Flux Media Factory BV zal de productie en exploitatie van de radiozenders verzorgen.

Flux Media Factory heeft een akkoord bereikt met de curator over een overname van een deel van de boedel van de failliete bedrijven Crosspoints BV en Rokit BV. Het bedrijf neemt ook een deel van het personeel over. Het businessplan van Flux Media Factory is gebaseerd op het voortzetten van de kabeldistributie van Arrow Classic Rock en Arrow Jazz FM, evenals de uitzending via internet. Ook is het de bedoeling de zenders en het merk Arrow in een brede multimediaomgeving verder te exploiteren, ook internationaal.

Het format zou zich wellicht ook lenen voor het buitenland. "Het behoud van Arrow Classic Rock en Arrow Jazz FM is goed voor de radioluisteraars en muziekliefhebbers. We hebben er de afgelopen tijd hard voor gevochten," zegt eigenaar Ad Ossendrijver. "Op basis van de vele e-mails en sms-berichten die ons de afgelopen maanden hebben bereikt kunnen we concluderen dat de luisteraars de beide Arrow-zenders op FM enorm missen. Gelukkig blijven we nu definitief bestaan op de kabel en internet. De combinatie van ons uitstekende product en kracht van de aandeelhouders, vormt een goede basis voor een crossmediaal en internationaal platform."

(Maarten van de Ven, 11.6.09) - - [naar boven]


Lees verder in het archief...


Menupagina's:

Redactieadres:

Hoekstraat 1 B17
3910 Neerpelt
België
(0032) 11747180
(0032) 498788554

Nieuws, tips, suggesties, adverteren, meewerken?
Mail de redactie.