Draai om je oren
Jazz en meer - Weblog

 


Jazz Vibes in Hoogeveen

Helaas, er is weinig jazz in het noorden des lands. Uitzonderingen zijn onder andere Groningen (Grand Theater, Oosterpoort, ZomerJazzFietsTour), de concerten van Hothouse Redbad in Leeuwarden en Veendam (de woonplaats van pianist Rein de Graaff).

Inmiddels gaat Hoogeveen daar wat aan doen. Op 6 juni vindt daar de tweede editie plaats van een bescheiden doch ambitieus festival: Jazz Vibes. Programmeur Angelique van Os heeft een interessant programma samengesteld onder de noemer 'Jazz & Words'.

Deelnemers zijn onder anderen Fay Claassen & Ilja Reijngoud, Klatwerk 3, Candy Dulfer & Band, de in 2008 internationaal doorgebroken Amerikaanse zanger José James, Wicked Jazz Sounds, 'From Miles To Chet' met onder meer John Engels en Jean-Louis Rassinfosse, en het Anne Guus Teerhuis Trio. In het kader van 'Jazz & Words' is er 's middags een zangworkshop met internationale en nationale topartiesten.

Klik
hier voor uitgebreide programma-informatie.

(Jacques Los, 20.5.09) - - [naar boven]


Lees verder in het archief...Schrijf je in voor onze gratis Nieuwsbrief! Klik op de button hieronder om je aan te melden:


Menupagina's:


Zoek in deze website:

Google

web deze website


Redactieadres:

Hoekstraat 1 B17
3910 Neerpelt
België
(0032) 11747180
(0032) 498788554

Nieuws, tips, suggesties, adverteren, meewerken?
Mail de redactie.

(advertenties)