Draai om je oren
Jazz en meer - Weblog

 


International Jazz Festival Middelburg

Tijdens het pinksterweekend staat Middelburg in het teken van de jazz. Voor de derde keer op rij biedt het International Jazz Festival Middelburg een podium voor internationale, nationale en Zeeuwse jazzmusici, die een breed scala aan jazzstijlen ten gehore zullen brengen.

Het festival wil een divers publiek bedienen. Van een kinderjazzopera tot dixieland, van moderne jazz (verkend vanaf het midden tot aan haar grenzen met hiphop en popmuziek), van aanstormend talent tot aan gevestigde (inter)nationale musici. En je hoeft niet alleen te luisteren, je kunt ook meedoen aan de workshops en masterclasses, die diverse optredende artiesten zullen verzorgen.

Om de toegankelijkheid van het festival te bevorderen zijn de hoofdacts te bezoeken tegen een sterk gereduceerd tarief, de andere delen van het programma zijn gratis. Er zijn optredens van onder anderen Eric Vloeimans, Gino Vanelli, Mona Lisa Overdrive, Courtney Pine's Jazz Warriors, Feen Brothers, het Hein van de Geyn Trio met zangeres Fay Claassen en het Dave Holland Quintet.

Klik
hier voor uitgebreide programma-informatie.

(Jacques Los, 4.5.09) - - [naar boven]


Lees verder in het archief...


Menupagina's:

Redactieadres:

Hoekstraat 1 B17
3910 Neerpelt
Belgiƫ
(0032) 11747180
(0032) 498788554

Nieuws, tips, suggesties, adverteren, meewerken?
Mail de redactie.