Draai om je oren
Jazz en meer - Weblog





 




Vooruitblik
Masterclass en concert Fraanje & Vink bij Jazz at the Crow


Op uitnodiging van Stichting Live Jazz Promotions en met ondersteuning van de Gemeente Eindhoven zal op zondag 4 september van 14.00 tot 15.30 uur pianist/componist Harmen Fraanje samen met drummer Martijn Vink een masterclass verzorgen in café Kraaij & Balder aan de Strijpsestraat 79 te Eindhoven.

Fraanje en Vink spelen 1 stukje als introductie en geven de deelnemers inzage in de score van het stuk. Vervolgens zullen zij in een soort openbare repetitie dit stuk verder uitwerken en oefenen. Zij geven uitleg over wat ze doen en maken zodoende de toehoorders deelgenoot van hun aanpak om tot een gewenst resultaat te komen. Voor de wat gevorderde pianisten en drummers is dit natuurlijk een niet te missen gelegenheid om dit proces zo dicht op de huid van twee vermaarde creatieve musici te volgen.

Aansluitend zal door het duo Fraanje/Vink een concert worden gegeven. Na afloop is er vrijblijvend gelegenheid voor een jamsessie door de aanwezige muzikanten.

Geïnteresseerden voor masterclass en concert kunnen zich inschrijven door een bedrag van € 15,- over te maken op rekeningnummer 150171919 van Stichting Live Jazz Promotions, onder vermelding van naam en 'Masterclass Fraanje/Vink'. Voor bezoekers van het concert dat om 16.00 uur begint, geldt een entreeprijs van € 7,50.

Labels:

(Maarten van de Ven, 12.8.11) - - [naar boven]


Lees verder in het archief...








Menupagina's:




Cd van het moment:
Sylvie Courvoisier - 'Chimaera'

Klik op de hoes om een track te beluisteren en voor meer informatie





Nieuws, tips, suggesties, adverteren, meewerken?
Mail de redactie.