Draai om je oren
Jazz en meer - Weblog





 


JuniorJazzCamp 2009

In samenwerking met Jazz Impuls en met medewerking van het Conservatorium van Amsterdam zal in de zomer van 2009 het allereerste JuniorJazzCamp plaatsvinden. JuniorJazzCamp Amsterdam brengt jongeren tussen de 13 en 18 jaar met hart voor muziek samen en biedt hen de mogelijkheid om hun muziekkennis en ervaring uit te breiden.

JuniorJazzCamp vindt plaats gedurende twee weken in juli. Het programma duurt een week en staat in het teken van muziek en samenspel, maar ook van individuele les. De deelnemers zullen vooral muziek maken en veel ontdekken over de wereld van muziek: ze brengen een bezoek aan een muziekstudio, leren over de kunst van songwriting, professionele musici geven les, Wicked Jazz Sounds komt langs voor een jamsessie, oude rotten uit het vak vertellen over de beroepspraktijk, een bandleader legt uit hoe je een band formeert en wat er allemaal bij komt kijken om deze band aan de man te brengen, de deelnemers leren hoe ze zichzelf kunnen presenteren op het podium en wonen een concert bij in het Concertgebouw.

De twee periodes lopen van zondag 12 juli tot zaterdag 18 juli en zondag 19 juli tot zaterdag 25 juli. Het kamp zal in het nieuwe gebouw van het Conservatorium plaatsvinden. Slapen doen de kinderen in een 'Stay Okay'-jeugdherberg.

Meer informatie is op te vragen bij directeur Eartha Vyent, 06-55813389 of mail@fashioncamp.nl, Friederike Darius van Jazz Impuls, 06-55764863 of friederike@jazzimpuls.nl of Amarante Snellen, medewerker Externe Communicatie, 020-7511776 of a.snellen@stylingacademie.nl.

(Jacques Los, 28.4.09) - - [naar boven]


Lees verder in het archief...








Menupagina's:




Cd van het moment:
Sylvie Courvoisier - 'Chimaera'

Klik op de hoes om een track te beluisteren en voor meer informatie





Nieuws, tips, suggesties, adverteren, meewerken?
Mail de redactie.