Draai om je oren
Jazz en meer - Weblog





 


East of Eastern in Nijmegen

Op maandag 13 april (tweede paasdag) vindt in Nijmegen-Oost voor de zesde maal in successie de jazztafette East of Eastern plaats. Ruim vijftig acts in verschillende muziekstijlen, met de nadruk op jazz, zullen op tweede paasdag vanaf 11.00 uur de revue passeren op twintig verschillende locaties.

Het festival start zoals gebruikelijk met een kinder/jongerenprogramma en een jazz-gospelviering. Vervolgens zijn er de speciaal op jongeren gerichte workshops, een vijftal masterclasses van topmusici en de speciale EaSTERn-concerten. Om 16.00 uur begint de jazztafette die tot ongeveer 22.00 uur duurt. Deelnemende muzikanten zijn onder meer Sydney Ellis, Ronald Douglas, Bart Wirtz, Stormvogel, Narcissus feat. Jozef Dumoulin, Frank Nielander, Phaedra Kwant, Margriet Sjoerdsma, Steam Team en Michiel Borstlap. Het belooft kortom opnieuw een interessante editie van East of Eastern te worden.

Het programma is toegankelijk met een passe-partout van slechts 5 euro. Voor kinderen onder de 12 en 65-plussers is het zelfs helemaal gratis. Voor de EaSTERn-concerten in het Canisiuscollege en de Lutherse Kerk (om 14.00 uur) geldt een toeslag van 5 euro.

Klik
hier voor uitgebreide programma-informatie.

(Jacques Los, 5.4.09) - - [naar boven]


Lees verder in het archief...








Menupagina's:




Cd van het moment:
Sylvie Courvoisier - 'Chimaera'

Klik op de hoes om een track te beluisteren en voor meer informatie





Nieuws, tips, suggesties, adverteren, meewerken?
Mail de redactie.