Draai om je oren
Jazz en meer - Weblog





 




The Boom Boom Room: club voor jazz en aanverwante zaken

"Het publiek met de Lonely Planet van de jazz op schoot meenemen op muzikale safari." Zo ziet Jeroen Doomernik de vijf concerten (9, 10, 14, 15 en 16 augustus) die hij in The Boom Boom Room heeft geprogrammeerd. Net als bij een echte safari mag het publiek hopen op onverwachte vertoningen. De muzikanten die optreden stonden nooit eerder in dezelfde bezetting op het podium. Daardoor zijn het exclusieve concerten. Elke avond zal een andere kleur hebben.

De Pleinzaal in Theater aan de Parade (Den Bosch) zal voor de gelegenheid worden omgetoverd tot een intieme jazzclub à la de Village Vanguard in New York. De concerten beginnen pas om 23.00 uur. Het wordt een late night club. Na de concerten gaat DJ Swoolish door tot een uur of drie 's nachts.

De avonden zijn thematisch ingedeeld: 'lyriek', 'bonk energie', 'fluwelen randje', 'onvoorspelbaar' en 'begenadigd'. Musici die te horen zijn, zijn onder meer Paul van Kemenade, Jasper Blom, Eric van der Westen, Soo Cho, Bert Joris, Eric Vloeimans en Rembrandt Frerichs.

Voor meer informatie en een recensie van de eerste avond klik hier.

(Jacques Los, 12.8.08) - - [naar boven]


Lees verder in het archief...








Menupagina's:




Cd van het moment:
Sylvie Courvoisier - 'Chimaera'

Klik op de hoes om een track te beluisteren en voor meer informatie





Nieuws, tips, suggesties, adverteren, meewerken?
Mail de redactie.