Draai om je oren
Jazz en meer - Weblog





 




Michiel Braam in Kunststof

Vanavond, aan de vooravond van het concert van zijn Bik Bent Braam in Ahoy tijdens het komende North Sea Jazz Festival, is pianist/componist Michiel Braam een uur lang te gast in het NPS-programma Kunststof op Radio 1. Daar gaat hij in gesprek met presentator Frenk van der Linden.

Michiel Braam is vooral bekend van de zeer onorthodoxe bigband die hij leidt. Met Bik Bent Braam improviseert hij graag tussen de extremen van de muziek – van totale anarchie tot een superstrak geleide blazerssectie. Onlangs verscheen 'Extremen', de nieuwe cd van Bik Bent Braam, die te bestellen is via de website van Michiel Braam. Een recensie van deze cd zal te zijner tijd op Draai om je oren verschijnen.

Kunststof is te beluisteren van 19.00 tot 20.00 uur op Radio 1. Het programma is later terug te luisteren of te downloaden als MP3 via de website van Kunststof.

Meer weten en zien?
Klik hier voor onze recensie met fotoverslag van het concert dat Bik Bent Braam gaf in het SJU Jazzpodium in Utrecht op 9 februari 2008. Ook toen stond 'Extremen' op het programma.

(Maarten van de Ven, 10.7.08) - - [naar boven]


Lees verder in het archief...








Menupagina's:




Cd van het moment:
Sylvie Courvoisier - 'Chimaera'

Klik op de hoes om een track te beluisteren en voor meer informatie





Nieuws, tips, suggesties, adverteren, meewerken?
Mail de redactie.