Draai om je oren
Jazz en meer - Weblog





 




Jazz-a-Palooza

Van vrijdag 27 tot en met zondag 29 juni presenteert het SJU Jazzpodium 'Jazz-a-Palooza': drie dagen zomerse jazz in hartje Utrecht. Het festival vindt plaats op verschillende locaties in Wijk C en op de Neude en is gratis toegankelijk.

De aftrap van Jazz-a-Palooza vindt plaats op vrijdag 27 juni in Wijk C, dat speciaal voor deze avond wordt omgetoverd tot Harlem in Utrecht. Op talloze plekken in deze oude volkswijk, tevens de geboortegrond van de Utrechtse saxofonist Gijs Hendriks, klinkt deze avond swingende jazz, stampende funk en sfeervolle soul. Bubblin' Toorop Trio, Jan Schröder Kwartet, Grand Wazoo, Funkyard, Gijs Hendriks Kwartet, Srdjan Ivanovic Blazin' Quartet, Rare Groove Orchestra zijn enkele van de groepen die op de diverse podia en etablissementen te horen zijn.

Op zaterdagavond 28 juni presenteert SJU in samenwerking met Dommelsch Locals Only! een swingend zomers programma in hartje Utrecht op de Neude, met onder anderen Izaline Calister en Urban Roots & Kern Koppen. Op zondagmiddag 29 juni vormt de Neude wederom het middelpunt van Jazz-a-Palooza met een speciaal kinderprogramma, 'workshops in concert' en de spetterende Soul Rebels Big Band als afsluiter.

Klik
hier voor uitgebreide informatie.

(Jacques Los, 2.6.08) - - [naar boven]


Lees verder in het archief...








Menupagina's:




Cd van het moment:
Sylvie Courvoisier - 'Chimaera'

Klik op de hoes om een track te beluisteren en voor meer informatie





Nieuws, tips, suggesties, adverteren, meewerken?
Mail de redactie.