Draai om je oren
Jazz en meer - Weblog





 




Saskia Laroo presenteert nieuwe cd

Aanstaande zaterdag presenteert de Amsterdamse trompettiste Saskia Laroo tijdens een speciaal concert in de Grote Zaal van Paradiso haar nieuwe cd 'Really Jazzy'. Fluitist Ronald Snijders is deze avond gastsolist bij de band.

De cd zal net als haar vorige vier releases op haar eigen label Laroo Records worden uitgebracht, en bevat een mix van jazzy funky dance-grooves. De beats worden aangevuld met instrumentale thema's en jazzy improvisaties in combinatie met zang, rap en beatbox-vocalen. Op dit album, waaraan diverse muzikanten uit talrijke en verre windstreken hebben meegewerkt, is Laroo niet alleen op trompet te horen, maar ook op saxofoon en contrabas. Bovendien is ze als zangeres te horen. Het eerste exemplaar van 'Really Jazzy' zal worden uitgereikt door Hans Dulfer, die ook de liner notes heeft geschreven.

Op de invloedrijke Amerikaanse jazzsite All About Jazz is een interview met haar te lezen dat onze medewerker Koen Scherer op 3 oktober 2007 met haar had, en dat eerder op onze site te lezen was in de Nederlandse versie.

(Maarten van de Ven, 11.3.08) - - [naar boven]


Lees verder in het archief...








Menupagina's:




Cd van het moment:
Sylvie Courvoisier - 'Chimaera'

Klik op de hoes om een track te beluisteren en voor meer informatie





Nieuws, tips, suggesties, adverteren, meewerken?
Mail de redactie.