Draai om je oren
Jazz en meer - Weblog





 




Jazz in Duketown zoekt vrijwilligers

Nog zes weken en dan vindt de 35ste editie van Jazz in Duketown plaats, van 9 tot en met 12 mei in de binnenstad van Den Bosch. De organisatie van dit sfeervolle en kwaliteitsrijke festival draait door de inzet van vele vrijwilligers. Gedurende het jaar zijn ongeveer 40 vrijwilligers in uiteenlopende commissies aan de slag met de voorbereidingen. Zij zorgen voor onder andere een soepele organisatie, podia, communicatie en sponsorwerving. Tijdens het festival groeit dit aantal tot ongeveer 150 vrijwilligers. Samen zorgen zij ervoor dat het festival vlekkeloos verloopt. Niet alleen voor de vele bezoekers, maar ook voor de binnen- en buitenlandse artiesten.

Heb je altijd al een band willen begeleiden? Of ben je een organisatietalent? De organisatie van Jazz in Duketown heeft nog vacatures voor de volgende functies: Stagemanager, Stagehands, Medewerker Intake, Podiumbegeleider, Verkeersregelaar, Transportmedewerker en Medewerker Merchandise. Ten behoeve van een weergave van het festival wordt bovendien gezocht naar een fotograaf die samen met de huidige fotograaf het festival vast wil leggen.

Geïnteresseerden kunnen een mailtje sturen naar
info@jazzinduketown. Jazz in Duketown biedt een zeer prettige, dynamische omgeving met betrokken en enthousiaste vrijwilligers.

(Maarten van de Ven, 31.3.08) - - [naar boven]


Lees verder in het archief...








Menupagina's:




Cd van het moment:
Sylvie Courvoisier - 'Chimaera'

Klik op de hoes om een track te beluisteren en voor meer informatie





Nieuws, tips, suggesties, adverteren, meewerken?
Mail de redactie.