Draai om je oren
Jazz en meer - Weblog





 


logo November Music 2004logo November Music 2004

Veelbelovend programma bij November Music 2004

'Componisten voorop!' luidt het motto van het festival November Music, dat van 17 november (morgen dus) tot en met 21 november op verschillende locaties in Den Bosch wordt gehouden. Het gevarieerde programma biedt ruim baan aan de bedenkers van muziek en geluid van nu. In opdracht van November Music zullen tal van componisten en geluidskunstenaars uit Nederland, Belgiƫ en Duitsland nieuw werk presenteren.

Een aantal hoogtepunten uit het programma:
  • Donderdagavond 18 november een gezamenlijk concert van het Bl!ndman saxofoon-kwartet (B) en het Mondriaan Strijkkwartet (NL) in de Toonzaal met composities van de Duitse klassiek- en flamencogitarist Florian Maier, die in de jaren tachtig lid was van verschillende experimentele black- en deathmetalbands, en de Belg Eric Sleichim, die in zijn compositieopdracht de nadruk legt op elektronische manipulatie.
  • Muzikaal vuurwerk mag ook verwacht worden van saxofonist Mete Erker, die vrijdag-middag een lunchconcert geeft in de Toonzaal met de in Keulen woonachtige pianogigant Simon Nabatov.
  • En wat te denken van BIDSS oftewel het Brabants Instituut voor Daftige Sounds en Samples van saxofonist Guido Nijs (Groove Troopers, Beef!). Deze groep voert vrijdag-avond in W2 werken uit van Eric van der Westen, Jeroen van Vliet en Martin Fondse.

    Voor meer informatie en reserveringen: klik
    hier.

    (Anoniem, 16.11.04) - - [naar boven]


    Lees verder in het archief...








  • Menupagina's:




    Cd van het moment:
    Sylvie Courvoisier - 'Chimaera'

    Klik op de hoes om een track te beluisteren en voor meer informatie





    Nieuws, tips, suggesties, adverteren, meewerken?
    Mail de redactie.