Draai om je oren
Jazz en meer - Weblog





 


Bik Bent Braam (foto: website Michiel Braam)

Bik Bent Braam in 'Rheinwärts: Spiele'

De Beierse Radio, het Goethe Instituut Rotterdam en NPS Radio 4 brengen op donderdag 25 november vanaf een schip op de Rijn geïmproviseerde muziek en een paneldiscussie over voetbal, met louter vrouwen, Duitse én Nederlandse. Zij benutten de overspelige ruimte tussen kunst & voetbal, vrouw & politiek en de Duits-Nederlandse verhoudingen.

Te gast zijn: Nia Künzer (voetbalster, die in 2003 met het Duitse damesvoetbalteam de wereldtitel behaalde), Iris ter Schiphorst (Duits-Nederlands componiste), Lydia Rood (columniste/schrijfster), Gerdi A. Verbeet (voetbalfan en lid Tweede-Kamerfractie PvdA). Het huisorkest wordt gevormd door de dertien eigenwijze musici o.l.v. pianist Michiel Braam, Bik Bent Braam. Als het moet hanteren zij de tackle van achteren, de sliding met gestrekt been, en met frivole een-tweetjes dringen zij het panel met de rug naar de goal.

De arbitrage is in handen van Vera Vingerhoeds (NL) en Christine Lemke-Matwey (D). De avond wordt uitgezonden door de Bayerischer Rundfunk (20.00 - 21.30 uur) en NPS Radio 4FM (22.30 - 00.02 uur).

(Anoniem, 23.11.04) - - [naar boven]


Lees verder in het archief...








Menupagina's:




Cd van het moment:
Sylvie Courvoisier - 'Chimaera'

Klik op de hoes om een track te beluisteren en voor meer informatie





Nieuws, tips, suggesties, adverteren, meewerken?
Mail de redactie.