Draai om je oren
Jazz en meer - Weblog





 




Edison oeuvreprijs voor George Duke

Jazz- en fusionveteraan George Duke krijgt op 22 november de Edison oeuvreprijs uitgereikt tijdens 'Edisons Jazz en World 2004' in De Doelen in Rotterdam. Duke zal op deze avond met zijn tienkoppige band en een aantal speciale gasten een uitvoerig concert verzorgen.

Het is de eerste keer dat voor de uitreiking van de Edisons in de genres jazz en wereldmuziek een zelfstandig evenement wordt georganiseerd. Tot en met vorig jaar werden de Edisons voor jazz uitgereikt tijdens het North Sea Jazz Festival.

Er zijn nog awards te verdelen in vijf categorieën. Hiervoor zijn onder andere Jammie Cullum, Eric Vloeimans, Michiel Borstlap en Stefon Harris & Blackout genomineerd. Een volledig overzicht staat
hier.

Draai om je oren geeft een exemplaar weg van Duke's laatste album 'Face The Music'. Stuur voor vrijdag 24 september een e-mail naar redactie@draaiomjeoren.com en geef aan waarom het onterecht is, dat dit album in uw platenrek ontbreekt. Vergeet uw adres niet. De redactie kiest uit alle inzendingen een gelukkige.

(Erno Mijland, 19.9.04) - - [naar boven]


Lees verder in het archief...








Menupagina's:




Cd van het moment:
Sylvie Courvoisier - 'Chimaera'

Klik op de hoes om een track te beluisteren en voor meer informatie





Nieuws, tips, suggesties, adverteren, meewerken?
Mail de redactie.